1 million kroner til danske managers

Danske sofa-trænere har fået øjnene op for at tjene penge på deres hobby. I foråret lancerede folkene bag Holdet.dk Lynholdet.dk – der er et dagligt managerspil med kontante indskud – og siden er der udbetalt 1 mio. kroner i gevinster.

De fleste fodboldfans har prøvet at sætte et managerhold til EM, Premier League eller andre store sportsbegivenheder. Men ikke alle er klar over, at man faktisk kan tjene penge på sin hobby.

På otte måneder er Lynholdet.dk blevet en af Europas største udbydere af daglige managerspil og har udbetalt over 1 million kroner i gevinster til danske sofa-managers. Nikolaj Petersen er en af de over 1.000 managers, som har tjent penge på et managerspil.

– Der er mange ting, der gør det sjovt: bl.a. at runderne løber over kort tid. Det gør det realistisk at hente nogle gevinster, modsat længerevarende spil, hvor man skal have en del held i sprøjten for at løbe med gevinsten, lyder det fra Nikolaj Petersen, Manager-spiller.

Daglige managerspil om penge er enormt udbredt i USA, hvor det er kendt som Daily Fantasy Sport (DFS). Men som væksten på Lynholdet.dk indikerer, så er interessen og markedet for daglige managerspil voksende i Danmark og Europa.

– Vi er glade for at så mange har taget godt imod de daglige managerspil på Lynholdet.dk – og endnu gladere for at kunne honorere de dygtigste med en god portion penge. Men vi stopper ikke her. Ambitionen er, at udbyde managerspillet til udenlandske operatører for dermed at kunne gøre puljerne endnu mere attraktive, siger Peter Holst, Produktchef, Daily Fantasy, Swush.com.

I modsætning til managerspil der varer en hel sæson, så bygger managerspil på Lynholdet.dk kun på én rundes kampe. Konkurrencer afgøres således på en dag eller over en weekend og managers spiller imod hinanden i puljespil om kontante præmier.

Navigate