30.000 personer så Somerville gå dybt i WCOOP

Twitchs popularitet og mulige sammenspil med online-poker blev understreget meget tydeligt natten til tirsdag, da Jason Somerville gik dybt i en dagens største turneringer, hvilket trak stor interesse.

Livestreaming-tjenesten Twitch er blevet omtalt med rosende superlativer over de seneste mange måneder i poker-verdenen og dens potentielle betydning for online-poker bliver ved med at vise sig.

Om der ligefrem er tale om pokerens frelser, som det i enkelte tilfælde er blevet påduttet er imidlertid tvivlsomt, men imponerende var det ikke desto mindre, hvilken interesse Team PokerStars Proen Jason Somerville i går kunne trække til sit stream.

Læs også: <a” href=””/pokerstars-twitch-jamie-staples-jason-somerville/twitch-ikoner-livestreamede-og-gik-dybt-i-pokerstars-torsdagsflagskib”>Twitch-ikoner livestreamede og gik dybt i PokerStars’ torsdagsflagskib

Somerville stillede op til en $700 WCOOP-event med progressive bounties og fik undervejs bygget sig en stor stack til et dybt run.

Jo tætter Somerville kom på slutfasen, jo større blev seertallet, der kulminerede i lige under 30.000 unikke seere, da amerikaneren ramte finalebordet.

En overgang som chipleader blandt de sidste seks sendte endda Somerville op som det mest anbefalede stream på hele Twitch i konkurrence med streams fra massivt populære eSportsgrene som League of Legends og Counter-Strike.

Med scenariet kan man kun drømme om, hvad en eventuel sejr til Somerville ville trække af interesse. Eventyret stoppede nemlig på en sjetteplads.

Somerville er dog snart tilbage med mere WCOOP-streaming, og har selv sagt i den grad lagt fundamentet for, at en stor følgerskare møder op.

Resultatet:

Artikelfoto: Still fra Twitch.tv.

Navigate