Årets første kvindelige WSOP-vinder er fundet

Carol Fuchs vandt her til morgen WSOP Event 52 $1500 Dealers Choice, og hun er dermed årets første kvindelige bracelet-vinder.

Flere kvinder har været tæt på at hive en sejr hjem ved dette års WSOP, men triumfen var dog udeblevet indtil tidligere denne morgen.

For i WSOP Event 52 $1500 Dealers Choice lykkedes det nemlig for Carol Fuchs at sætte alle mændene på plads.

Det er et event, hvor det er muligt at vælge mellem hele 19 forskellige spil, så pokerkvinden har i den grad vist alsidighed.

Finalebordet var ligeledes et rigtig svært et af slagsen. Her var hun oppe mod folk som Scott Clements, Chris Klodnicki og Robert Mizrachi som jagtede sit andet bracelet for sommeren.

Det endte dog som sagt med en sejr til Fuchs, da hun slog russiske Ilya Krupin heads-up. Hun havde et stort chiplead fra starten af heads-up og det udbyggede hun meget hurtigt. Det hele blev afgjort i No Limit Hold’Em, da Krupin skubbede knappen for sin shortstack og blev kaldt af Fuchs med:

Årets første kvindelige WSOP-vinder er fundet 1 Årets første kvindelige WSOP-vinder er fundet 2

Krupin viste: 

Årets første kvindelige WSOP-vinder er fundet 3 Årets første kvindelige WSOP-vinder er fundet 4

Boardet løb:

Årets første kvindelige WSOP-vinder er fundet 5 Årets første kvindelige WSOP-vinder er fundet 6 Årets første kvindelige WSOP-vinder er fundet 7 Årets første kvindelige WSOP-vinder er fundet 8 Årets første kvindelige WSOP-vinder er fundet 9

Dermed gik potten og sejren til Carol Fuchs. Hun har fået $127.735 og et WSOP-bracelet for præstationen, hvilket er en hendes absolut største resultat i karrieren.

Artikelfoto: Carol Fuchs af WSOP.com 

Navigate