Årets WSOP-program offentliggjort – ingen One Drop

Det officielle program for World Series of Poker blev i går offentliggjort, og det med flere ændringer i forhold til de seneste år.

Årets WSOP kommer til at byde på 69 events, tidligere starttidspunkter og en Colossus II-turnering med $7 millioner i den garanterede præmiepulje.

 

De tidlige turneringsstarter er faktisk en markant ændring i forhold til tidligere, hvor kun den traditionelle senior-event har haft for vane at blive skudt i gang før middag.

 

I år bliver hovedparten af turneringerne programsat til klokken 11.00 eller 15.00 i et forsøg på at hindre for mange lange nætter. Et par stykker vil endda starte allerede klokken 10.00.

 

Derudover så vil årets udgave af World Series of Poker byde på en fladere udbetalingsstruktur, som kommer til at betyde, at i visse turneringer, så vil op til 50 % flere spillere blive betalt.

 

Team Events og low buy in

 

Som det allerede blev breaket i sidste uge, så bliver WSOP anno 2016 også året, hvor en holdturnering vender tilbage på programmet. Det er ellers flere årtier siden det sidst skete.

 

Derudover, så er der et par andre nyskabelser:

 

Event 4: $1,000 No-Limit Hold’em Top Up Turbo: Inden turneringen kan man vinde $55 single-table satellitter på wsop.com, hvilket fordobler ens startstack.

 

Event 12 $565 Pot-Limit Omaha: Laveste buy in for en ikke-NL Hold’em-turnering nogensinde.


Event 54 Crazy Eights $888 buy-in 8-handed No-Limit Hold’em: Første short-handed event med buy in på under $1.000 nogensinde.

 

Det der springer mest i øjnene er imidlertid fraværet af Big One for One Drop. Siden Antonio Esfandiari vandt turneringen i 2012, har den været på programmet hvert andet år, men den bliver erstattet af en $111,111 Highroller, ligesom der vil blive afviklet en $1,111 Little One for One Drop.

Navigate