Afgørelsen falder i aften – to har allerede sikret sig tur til Las Vegas

Det fand´me uhyggeligt du´! Spændingen vil ingen ende tage i PokerChef-ligaen inden den sidste og afgørende runde i aften.

Så er det i aften, at afgørelsen står i den populære Pokerchefkampagne, hvor 24 spillere i de sidste par uger har dystet om fire pladser på Danske Spils nærmest ikoniske pokercheftur til Las Vegas.

 

To pladser er nuppet. Det sørgede ‘aGoodHeart’ og ‘SovseKaj’ for i går, da de lagde så stor afstand til forfølgerne, at de på ligaens to første pladser ikke længere kan nås.

 

Til gengæld er kampen om de to sidste pladser en gyser på linje med ‘Fredag d.13’. Inden aftenens finale indtager de to rutinerede herrer, Mads ‘Widmerph’ Berthelsen og John ‘NyIGamet’ Petersen, de to adgangsgivende pladser som nummer tre og fire, men ikke meget skal til at vælte dem af pinden.

 

Lige efter sig må de endda finde sig i at have en aggressiv terrier i form af Simon ‘shp2000dk’ Hoffmann Petersen, som ikke sådan lige er til at ryste af benet, hvis han først lugter blod. Pokernyhederne bringer en update i morgen om den endelige stilling.

 

Navigate