Agerskov missede Sunday 500-sejr

Én af Danmarks allerfremmeste turneringshajer, Rasmus Agerskov, var chipleader med fire mand tilbage i Sunday 500, men måtte se sejren glide sig af hænde.

Den tidligere danmarksmester Rasmus Agerskov var her til morgen på finalebordet i den tunge traditionsturnering, Sunday 500.

 

Med syv mand tilbage var han godt på vej til at tage et kvantespring mod sejren, da han kom all in mod den topskrappe tysker, Dominik Nitsche.

 

Agerskov var godt inde med to damer mod Nitsches konge-ti, men blev desværre ramt ned, og missede dermed muligheden for at side med 3 millioner chips på et tidspunkt, hvor nummer to ville have haft 1,4 millioner. Tre millioner ville have svaret til næsten halvdelen af alle chips i spil.

 

Med fire mand tilbage var der gået en anelse mus i stacken for Agerskovs vedkommende, da han åbnede med es-dame. ‘T-Macha’ jammede med to seksere, og efter at have brugt næsten hele sin timebank fandt danskeren et kald frem, men tabte desværre det vitale flip.

 

Afslutningsvis indgik de to tyskere ‘T-Macha’ og Dominik Nitsche en deal, der sendte $55.993 i Nitsches lommer, mens $49.993 røg til ‘T-Macha’.

 

Rasmus Agerskov fik $25.106 for sin fjerdeplads.

 

 

 

 

Navigate