Agerskov vinder The Bigger $22: – Fik presset de andre lidt ekstra!

På en dag, hvor danskerne skød forbi i TCOOP, steppede Rasmus Agerskov op i The Bigger $22, hvor han sikrede sig sejren og de medfølgende $20.399.

Christian ‘CMoosepower’ Elgstrøm og ‘artmaxx_dk’ sørgede i lørdags for en godkendt dansk TCOOP-start, da de begge ramte finaleborde i Turbo-serien.

 

Desværre blev der ikke fulgt op på de gode TCOOP-resultater i nat, hvor det bedste, det kunne blive til, var en 14.plads i Event 14 ($100+$100+$15 Omaha H/L Super Knockout) til ’Pokerkruth’, hvilket ikke kastede meget mere end $1.000 af sig.

 

Til gengæld hev Rasmus Agerskov en stor sejr hjem i The Bigger $22, hvor han efter at have sat 6.578 modstandere til vægs kunne glæde sig over en stor, saftig check på $20.399.

 

– Det flaskede sig. Jeg kom til finalebordet som chipleader, og udbyggede tidligt føringen, da jeg vandt en stor pot tidligt i et lækkert setup hvor jeg flopper set mod to par mod ham der ligger nummer 2 eller 3, fortæller Agerskov om finalebordet til Pokernyhederne.

 

– 5-vejs har jeg cirka halvdelen af chips i spil og kan egentlig mere eller mindre smertefrit udnytte, at de andre spillere sidder lidt fastlåst ICM-wise.

 

– Derudover er der sjældent spækket med store stjerner på et finalebord a la dette, så jeg følte jeg med min stack kunne presse disse spillere lidt ekstra end jeg ville have kunnet på et hårdere bord. Og det gik jo som det skulle, hehe.

 

Det må man så sandelig sige. Det flaskede sig også for Rasmus Agerskov i en EPT Dublin-satellit. Den tidligere danmarksmester tog satellitten ned, og kan dermed glæde sig over at skulle et smut til Irland i næste måned.

Navigate