Alaei laver stort comeback og vinder femte bracelet ved verdensmesterskab

Pokerstjernen Daniel Alaei vandt her til morgen verdensmesterskabet i Omaha Hi-Lo Split efter et flot comeback, hvilket giver ham sit femte WSOP-bracelet i karrieren.

De forskellige verdensmesterskaber ved WSOP er altid med nogle af de hårdeste felter på grund af indskuddet på $10.000. WSOP Event 21 Omaha Hi-Lo 8 or Better Championship var bestemt ingen undtagelse, så man skulle grave dybt i værktøjskassen for at stige til tops i turneringen.

Det må den amerikanske highstaker Daniel ‘FakeSky’ Alaei have gjort, da han her til morgen steg til tops i turneringen ved en stjernebesat finale.

Finalen havde således navne som Erik Seidel, Eli Elezra, Joe Cassidy, Jeremy Ausmus, Anthony Zinno og Scott Clements, men ingen af dem kunne hamle op med Alaei.

Før Alaei kunne kalde sig sejrsherre, så skulle han dog vinde over Kyle Miaso heads-up. At sejren skulle gå til Daniel Alaei lå ikke helt i kortene, da Miaso på et tidspunkt heads-up havde hele 80 % af brikkerne i spil.

Derfra indledte den amerikanske pokerchef et større comeback, hvilket altså til sidst gjorde ham til ‘last man standing’.

Triumfen giver Alaeis bankroll en saltvandsindsprøjtning på $391.097. Derudover giver det selvfølgelig også et WSOP-bracelet. Den 30-årige highstaker har nu fem i karrieren.

Artikelfoto: Daniel Alaei af WSOP.com

Navigate