AlexKP missede dobbelt SCOOP-chance

Den danske PLO-haj Alexander ‘AlexKP’ Petersen skulle i går forsøge at føje en SCOOP-titel til den WSOP-titel, han allerede har i Pot Limit Omaha. Den gik desværre ikke.

Med en tredje- og en sjetteplads i High- og Medium-udgaverne af SCOOP-34-H PL Omaha [6 Max], havde Alexander ‘AlexKP’ Petersen et fremragende udgangspunkt forud for Dag 2 i de to turneringer, men desværre blev det ikke (efter ‘AlexKP’-standard) til andet en to bløde hatte. 

 

I $215-udgaven røg han på en 18.plads til $2.826, og meget bedre gik det ikke i $2.100-turneringen, hvor han kun kravlede yderligere en placering op og endte på en 17.plads til $8.987. I den afgørende hånd kom ‘AlexKP’ all in på turn med toppar og straighttræk mod modstanderens to par, som desværre holdt hjem.

 

 

Med exithånden præsterede ‘AlexKP’ at tabe otte ud af otte all ins i de to turneringer, og selvom det er ganske imponerende i sig selv, så er det nok ikke den slags rekorder han ønsker at samle på.

 

Også blød hat til Viuff Junior

 

I SCOOP Event 34 Medium ($109 NL Hold’em) havde et dansk trekløver også mulighed for at veksle et Dag 2-avancement til et finalebord. Blandt spillerne var Mathias Viuff, som skulle forsøge at revanchere storebrorens andenplads fra dagen forinden, men selvom han blev bedste danskere, så kunne det ikke blive til mere end en 43.plads til $942.

Navigate