Allan Bække er verdens sjettebedste online-turneringsspiller

Efter nogle måneder ude af top-10 er Allan Bække igen at finde blandt topplaceringerne på listen over verdens bedste turneringsspillere på nettet.

Danmark fortsætter med at være flot repræsenteret blandt de bedste online-turneringsspillere i verden.

I løbet af 2015 har vi således haft både ‘x_zola25’ og Allan ‘Sifosis’ Bække blandt den forjættede top-10 over verdens bedst præsterende online-turneringsspillere på PocketFives.com.

De seneste sommermåneder har danskerne dog figureret lige uden for top-10, men i denne uges opdatering er Allan Bække igen at finde i det gode selskab.

Eksil-silkeborgenseren tangerer således det bedste danske resultat siden Mickey ‘mement_mori’ Petersen var oppe at runde andenpladsen i 2010.

Bække rykker op på sjettepladsen, hvilket også er hans egen bedste placering hidtil.

Ikke nok med det, så har Bækkes imponerende volumen i 2015 også skaffet ham andenpladsen på PokerStars’ turneringsrangliste, der kræver et væld af online-turneringer og medfølgende resultater at stige til tops på.

Tidligere var Bække oppe at runde førstepladsen, som han kæmper en intens kamp om med ‘ismo<3seppo’, der også vandt ranglisten sidste år.

Spilleren, der holder den førsteplads ved årets udgang, vinder $35.000, op til et års Sunday Million-billetter, $5000 i billetter til store turneringer og adgang til en $75.000 freeroll.

PocketFives’ nuværende top-10:

1. Aaron ‘Aguskb’ Gustavson
2. Nicolas ‘PKaiser’ Fierro
3. ‘prebzzz’
4. ‘veeea’
5. ‘sheater’
6. Allan ‘Sifosis’ Bække
7. ‘Legenden’
8. ‘eisenhower1’
9. ‘joaoMathias’
10. ‘Sasuke234’

PokerStars’ nuværende top-10:

1. ‘ismo<3seppo’
2. Allan ‘Sifosis’ Bække
3. Aaron ‘Aguskb’ Gustavson
4. ‘Xodd’
5. ‘MARCIN123’
6. ‘AsjBaaaf’
7. ‘markovitsus’
8. ‘rodrigorpv’
9. ‘iWasDjWtf’
10. ‘Rounder63’

Navigate