Alle vil slå Negreanu ud!

PokerStars har lanceret kampagnen ‘Knockout Poker’. I den forbindelse har verdens største pokersite undersøgt, hvem folk allerhelst vil slå ud af en turnering.

Der kan være stor fryd forbundet med at slå en spiller ud af en pokerturnering. I en netop afsluttet afstemning har PokerStars spurgt deres daglige brugere, hvem de allerhelst kunne tænke sig at ekspedere ud af en turnering. Her viste det sig, at Daniel Negreanu var manden som flest ønskede at slå ud.

 

Ikke overraskende placerede evigt tudende Phil Hellmuth sig højt på listen, men han kunne altså ikke overgå nummer ét på pokerens all time moneylist, Mr Negreanu himself, og måtte dermed se sig henvist til andenpladsen. Phil Ivey blev nummer tre i afstemningen.

 

Noget overraskende, så kunne en af pokermiljøets mest forhadte mænd, Howard Lederer, kun svinge sig op til en ottendeplads.

 

 

Afstemingen blev foretaget som led i PokerStars’ lancering af kampagnen PokerStars Knockout Poker – et turneringsformat, som kun er tilgængeligt på verdens største pokersite. Hver gang en spiller slå en anden spiller ud, vinder vedkommende en del turneringens samlede præmiepulje.

 

Barcelonastjernen Neymar Jr kommer til at være kampagnens ansigt.

 

  • Jeg elsker at vinde på fodboldbanen og jeg elsker at vinde i Knockout Poker. Det gør poker endnu sjovere, når man vinder oftere.

 

<a” href=”bs.serving-sys.com/BurstingPipe/adServer.bs?cn=tf&c=20&mc=click&pli=10584080&PluID=0&ord=[timestamp]”>Du kan læse mere om kampagnen her.

 

<img src=””bs.serving-sys.com/BurstingPipe/adServer.bs?cn=tf&c=19&mc=imp&pli=10584080&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1″>

 

Navigate