Amerikaner henter sin anden WPT-titel på ni måneder

På et af årets mindre, men alligevel mere interessante WPT-finaleborde løb Aaron Mermelstein med sejren og er nu endnu en i rækken af dem, der jagter Gus Hansens WPT-rekord.

Godt nok var gårsdagens finalebord ved WPT Maryland ikke i størrelsesorden med de mange øvrige store amerikanske WPT’er rent økonomisk, men finalebordet var alligevel et ganske interessant et af slagsen.

Blandt andet i form af Cate Hall, som vi berettede om i går, men også da chipleaderen var 2012-verdensmester Greg Merson.

Merson ville med en sejr kunne skrive sig i en række af legender som Carlos Mortensen, Dan Harrington og Scotty Nguyen, der alle har vundet en WPT efter deres WSOP Main Event-sejr.

Læs også: WPT-finalist nægter at få taget billeder med WPT-maskotter

Det blev imidlertid hverken Hall eller Merson, der løb med sejren, men i stedet en tredje interessant profil i Aaron Mermelstein, der går i fodsporene på blandt andre Gus Hansen og senest Anthony Zinno og Darren Elias ved at vinde to WPT’er på under et år.

Mermelstein vandt så sent som i januar WPT Borgata Winter Open.

Dermed er han nu den seneste i rækken til at kunne gå efter indlemmelse i en af pokerens mest eksklusive klubber, nemlig den af tredobbelte WPT-vindere, der lige nu består af Gus Hansen, Carlos Mortensen og Anthony Zinno.

Resultatet (337 deltagere á $3300+$200):

1. Aaron Mermelstein $250.222
2. Xin Wang $164.765
3. Andjelko Andrejevic $105.981
4. Greg Merson $78.449
5. Cate Hall $58.589
6. Ken Holmes $47.091

Artikelfoto: WorldPokerTour.com.

Navigate