Bandlyst moldover frikendt for WSOP-snyd

Valeriu Coca blev anklaget for snyd ved sommerens verdensmesterskab i NLHE heads-up af en række pokerstjerner. Efterforskningen er nu lukket og Coca er blevet frikendt.

Der var stort postyr efter WSOP Event 10 $10.000 No Limit Hold’Em Heads-Up Championship i sommers, da moldoveren Valeriu Coca blev anklaget for snyd.

Læs også: Pokerproer anklager bandlyst moldover for snyd ved verdensmesterskab

Pokerprofilerne Connor Drinan, Matt Marafioti, Aaron Mermelstein og Pratyush Buddige var spillerne bag anklagerne, da de synes deres kampe mod Coca i turneringen var meget mistænkelige.

Der blev fyret ekstra brænde på bålet, da det kom frem, at Coca også er bandlyst fra mange kasinoer i Prag for at snyde.

Coca fik en femteplads i turneringen efter han blev slået af Keith Lehr. Den placering gav ham $54.545, men dem fik han aldrig at se. De blev tilbageholdt i forbindelse med efterforskningen af sagen.

Efterforskningen er nu lukket, og hvis man skal dømme ud fra WSOPs udtalelser på deres forum, så har de ikke kunne finde noget på Coca.

– På dette tidspunkt, anses sagen for at være lukket, og femtepladsen i Event 10 kan nu få sine penge frigivet, skriver WSOP på deres forum.

Sagen er dermed slut for nu, og Coca kan dermed få sin gevinst fra turneringen.

Artikelfoto: Valeriu Coca af WSOP.com

Navigate