Baseball-legende taber fingeren under pokerspil

En amerikansk tidligere stor sportstjerne tabte i den forgangne uge fingeren under et spil poker og var siden den første til at joke med det.

Overskriften lyder næsten for bizar til at være sand, men den er ikke desto mindre en nøjagtig beskrivelse af, hvad den tidligere baseball-stjerne José Canseco var ude for i weekenden.

Den seksdobbelte deltager i Major League Baseballs årlige All-Star-kamp fortæller selv om det noget absurde optrin på Twitter.

– Pokkers, jeg spillede i en pokerturnering i aftes og noget skørt skete ved min finger, som jeg skød af og de (hospitalet, red.) satte på igen, tweetede Canseco til sine mere end en halv million følgere på det sociale medie.

Canseco hentyder til, at han i sidste måned ved et uheld skød sin finger af, som siden blev opereret på igen.

– Jeg vidste, der ville ske noget skørt med den pokkers finger, fordi det følte som om den ville falde af, skriver Canseco videre, inden han kommer til sagen.

– Okay, jeg kan lige så godt fortælle jer det. Jeg spillede i en pokerturnering i aftes og min finger faldt af. En eller anden tog en video af det, fortæller Canseco og fortsætter med at uddybe lettere grafisk,

– Min finger burdet være blevet amputeret fra starten af. Den hang meget løst og der var ingen knogle til at forbinde den. Den lugtede også meget slemt.

Joker selv
Og her stoppede den tidliger MLB-stjerne, der var aktiv fra 1985-2001, ikke. Han er selv den første til at joke med episoden.

Først med:

– Jeg kan nok ramme en softball længere med ni fingre. Mindre vægt betyder mere fart på battet. Lol.

Siden:

– Jeg vil vædde på, at man for lang tid siden nemt kunne miste en finger, en hånd eller endda livet i et pokerspil, hvis du ikke kunne betale.

Og slutteligt:

– Jeg har lagt min finger i fryseren, er der nogen, der vil finger-madder? Eller er det finger-snacks?

Den omtalte video er indtil videre ikke blevet lagt på internettet.

@ModelLeila saved my life & im so surprised at how she knew exactly what 2 do and acted so quickly and calmed me down pic.twitter.com/PX9ZMx0RU9

— Jose Canseco (@JoseCanseco) October 30, 2014

José Canseco tweetede dette billede efter sin finger-operation i sidste måned.

Artikelfoto: Wikipedia.org.

Baseball-legende taber fingeren under pokerspil”

Navigate