Bedste metal covers af populære sange

Leo Moracchioli fra Frog leap studios i Norge har taget verden med storm – Han har formået at omdanne populære numre til velklingende metal numre og han har virkelig lavet mange.

Jeg har fulgt Leo i en del år efterhånden, og han overgår sig selv med hver eneste udgivelse. Leo er ikke nogen helt almindelig Nordmand, han er bindegal (nok århundredets underdrivelse), men han formår at transformere populære sange & numre til vellyd og tyk væg-til-væg metal lyd.

Man kan sige meget om hans stil, men han rammer plet hver eneste gang. Selvom det hos den ældre del af befolkningen måske ikke er helt rock’n’roll, så er Leo’s stil helt oppe i tiden og er ofte bedre end de mest kendte metal bands derude. Han er utrolig musikalsk, har humor og forstår hvordan et godt popnummer skal lyde når det absolut skal være i en metal version. Det skaber da også helt nye fans. Fans som normalt ikke lytter til “pop” som sådan har pludselig ørehængere i metal versioner som holder max!

Han har lavet fede metal version af Eminem, Michael Jackson, Whitney Houston, Amy Winehouse og et hav af andre top kendte popkunstnere. Han er absolut et lyt værd for den kræsne metal fan, som trods benhårde principper aldrig ville sætte et pop tape ind i sin 1982 båndoptager. Folk bliver overrasket og det er en rigtig god idé at købe hele hans samlinger af metal covers til bil radio’en, fester og baggrundslyd i video’er.

Tag et kig på det store video katalog med samtlige pop metal numre her.

Støt et godt projekt ved at gå til Frog Leap Studios hjemmeside og køb alt hvad har har lavet 🙂

Herunder er et eksempel på et nummer med Toto (Africa) i metal version – kanon fedt!

 

Og i en FED live version:

Navigate