Betalte $120.000 for at spille poker med Edward Norton

Det skæppede godt i kassen, da Leonardo DiCaprio forleden afholdt en velgørenhedsauktion.

Ifølge en artiklen på Bloomberg.com, så bød en uidentificeret person hele $120.000 for at spille poker med Edward Norton og Jonah Hill i forbindelse med en velgørenhedsauktion, arrangeret af Leonardo DiCaprio.

 

Norton er i pokerkredse kendt for sammen med Matt Damon at spille hovedrollerne i den legendariske pokerfilm Rounders. Hill er mest kendt for sine roller i ‘Superbad’ og ‘The Wolf of Wall Street’.

Det vides ikke, hvem der afgav buddet på $120.000, men  den heldige vinder kan foruden en pokersession med de to skuespillere også se frem til coaching fra ‘én af de bedste pokerspillere i verden’.

 

I beskrivelsen lød det:

 

– Dette er en fantastisk mulighed for at slutte sig til Edward Norton, som tre gange er blevet nomineret til en Oscar og er kendt som ‘Worm’ fra den bedste pokerfilm igennem tiderne, Rounders, sammen med hans gode ven og Oscar-nominerede Jonah Hill fra The Wolf of Wall Street, foruden topprofessionelle pokerspillere i et spil NLTexas Hold Em.


– Du vil modtage coaching fra én af verdens bedste pokerspillere, og over en middag høre historier om hvordan filmen blev lavet. Dette er en oplevelse, som du aldrig vil glemme.


Selvom $120.000 lyder som en ordentlig tot penge, så var den lirede pokersession med Norton & Co alligvel en af de mindre ting, man kunnne byde på i forbindelse med DiCaprios velgørenhedsauktion. I alt samlede auktionen $45 millioner til velgørenhed.

Navigate