BetStars smider odds på SCOOP-favoritterne

Hvis du vil tjene en skilling på PokerStars Spring Championship of Online Poker, men har ikke tid til at spille selv, så har du muligheden nu.

PokerStars’ bettingklient, BetStars, har smidt odds på den storstilede turneringsserie Spring Championship of Online Poker, som begynder i morgen. Oddsene kan du se nederst i denne artikel.

Festivalen bliver den største i SCOOP’s historie med hele 55 turneringer, alle med tre buy-in-størrelser (low, medium, high). Det giver mulighed for at vælge imellem i alt 165 turneringer, inden festivalen slutter 24. maj.

SCOOP’s Main Event starter 22. maj med buy ins på $100 (low), $1.000 (medium) og $10.000 (high). De garanterede præmiesummer er $1.000.000, $2.000.000 og $4.000.000. Der vil som altid være et hav af satellitter, så alle har en mulighed for at kvalificere sig.

Som noget nyt introduceres en ny 8-handed NL Hold’em High-Roller event. Turneringen har buy ins på $215 (low) $2.100 (medium) og $21.000 (high). En anden nyhed er en 3-handed Zoom-turnering, hvor spillerne flyttes til et nyt 3-handed bord efter hver hånd.

Også en Mix-Max-turnering har fundet vej til SCOOP-programmet i år. Turneringen starter 9-handed og bliver siden 6-handed.
Twitch Streaming

Adskillige af Pokerstars’ proer planlægger at streame deres spil på Twitch. Særligt ambitiøs er Jaime Staples, som har sat sig et mål om at spille mere end 100 turneringer til SCOOP og streame dem alle.

Andre interessante navne, som har planer om at streame på Twitch er Felix ‘xflixx’ Schneiders, Randy ‘nanonoko’ Lew, Lex Veldhuis, Andre Coimbra, Gregorz ‘DaWarsaw’ Mikielewicz, Mikhail ‘Innerpsy’ Shalamov, Tyler ‘Frosty012’ Frost, Adrienne ‘TalonChick’ Rowsome og Roy ‘GodLikeRoy’ Bhasin.

 

Navigate