Billedgalleri: God stemning og vilde sug til dansker-cashgamet

Er du i tvivl om, hvordan det ser ud, når en flok spillelystne danskere får stillet et par borde til rådighed til en omgang cashgame på Bellagio? Så se pletskud fra Pokerchefernes aften her…

Det er efterhånden blevet en hel institution, når deltagerne på Danske Spils Pokerchef-tur til Las Vegas én enkelt aften lokker Bellagio til at åbne et par borde på taksten $1-$3 kun for de danske chefer.


Niels Folman (skjorte og briller), administrerende direktør i Danske Licens Spil, havde i anden anledning taget turen over atlanten, og direktøren skulle da også lige se, hvad det der poker gik ud på.

Med al respekt for direktøren, der var glad for først at tabe sine skillinger efter en hel del timers spil, så var der andre, der stjal billedet i cashgamet, hvor der helt efter bogen blev spillet ualmindeligt frisk til.

Fx da to af VIP-spillerne og cashgame-specialisterne, Hans Riisager og Peter Myrvig, duellerede i en hånd, hvor de ender all-in preflop.


Riisager kunne fremvise to røde tiere.


Og var pænt godt inde mod Myrvigs knapt så imponerende T9s.


En nier på floppet gav lidt spænding , og da endnu en nier sejlede ind på riven, så var det beskidte sug en realitet.

Stakkels, Riisager. Sådan her ser man ud, når man lige ER blevet suget.

Sådan ser man ud, når man lige har suget. <ingen billede>

Den hånd var egentlig et meget godt udtryk for, hvordan der blevet spillet i løbet af danskernes cashgame. Og lad os bare afsløre, at spillet blev mere og mere alternativt som sjusserne røg indenbors og aftentimer blev til nattetimer,

Som sædvanligt blev der rebuyet til højre og venstre, så det helt store forkromede overblik over, hvem der tabte og hvem der vandt, ved nok Pokercheferne ikke engang selv.

Men hyggeligt. Det var det. Se bare billedet her, hvor selv dealeren har overgivet sig til den danske charme.

Navigate