Bilzerian er med i nylanceret Bruce Willis-film

Pokerens største playboy har en rolle i ny action-satsning, der headlines af ingen ringere end Bruce Willis. Modtagelsen er imidlertid lunken.

Han var den person, Pokernyhedernes læsere allerhelst ville læse om i 2014 – uden sidestykke endda – men i 2015 er det ikke lige så meget som tidligere vi har hørt til Dan Bilzerian.

Det skyldes dog primært, at han tilsyneladende ikke spiller så meget poker som tidligere.

Han bruger således stadig sin tid på at fodre sine mere end 14 millioner Instagram-følgere med alt det, Bilzerian er kendt for at dele.

Som når han eksempelvis viser våben, letpåklædte kvinder eller poserer med USA’s måske varmeste samtaleemne lige nu, den karismatiske bejler til republikanernes præsidentkandidatur, Donald Trump.

Nu får vi så at se, hvad det muligvis er Bilzerian har haft travlt med, der har måtte gå ud over pokeren. Han er med i en ny film med Bruce Willis i hovedrollen, der for nylig fik premiere.

Filmen hedder Extraction og fik premiere den 18. december. Dog under sparsom mediebevågenhed, mens modtagelsen da også har været mildest talt lunken.

Der er tale om Bilzerians femte filmrolle, hvor han også tidligere har spillet ved siden af Hollywood-sværvægtere som Mark Wahlberg, Cameron Diaz og Denzel Washington – og såmænd også danske Nikolaj Coster-Waldau.

Du kan få en fornemmelse for Bilzerians rolle i den nye Bruce Willis-film i et kort uddrag her:

Navigate