Bilzerian godt på vej mod propbetsejr

Det efterhånden legendariske propbet imellem Dan Bilzerian og Bill Perkins, hvor førstnævnte skal tilbagelægge strækningen fra Los Angeles til Las Vegas på under 48 timer, er netop nu under afvikling.

Den 35-årige, våben- og pigeglade millionær-tosse, Dan Bilzerian, har $1.000.000 på spil i det propbet, som han har indgået med Bill Perkins.

 

Bilzerian skal tilbagelægge strækningen fra Los Angeles til Las Vegas på under 48 timer, og ifølge de første meldinger fra turen, så tyder det på, at han kan trække sig sejrsrigt ud af væddemålet.

 

Mangemillionæren har nu siddet fastplantet på sin jernhest i over 30 timer, og har tilbagelagt langt størstedel af strækningen.

 

Rent faktisk mangler han kun cirka 100 kilometer af strækningen, og da han har frem til midnat, dansk tid, til at gennemføre resten af ruten, så er det svært at se, hvordan det skulle kunne gå galt.

 

Bilzerian har væddet $600.000 med Bill Perkins om, hvorvidt han ville kunne gennemføre udfordringen. Derudover har han spæddet op med et sidebet med Rick Salomon, hvor Bilzerian har satset sit privatfly mod Salomons $250.000.

 

Du kan finde liveupdates fra cykelturen på 48hourbet.com.

 

 

<

blockquote class=””twitter-video”” data-lang=””en”>

<

p dir=””ltr”” lang=””en”>21 hours in on 300 mile bike bet, updates on https://t.co/zpu3JZqNHZ pic.twitter.com/G0bLLJpAbD

— Dan Bilzerian (@DanBilzerian) March 30, 2016

Navigate