Bliver 2020 bedre end 2019?

0
43
Nytår 2020 fyrværkeri

Mange håber på at det kommende år bliver bedre end det forgangne.

At et nyt år bliver præcis lige så god, eller dårligere ved ingen. En ting er dog sikkert, det bliver nok ikke syndeligt mere anderledes end det 2019.

Man har lov til at håbe på miraklet som måske aldrig kommer. De fleste folk definerer et mirakel som en pludselig stor pengegevinst, men som de fleste ved, så er penge jo ikke det der gør folk gladere.

Men der er andre slags mennesker derude, og som f.eks er meget syge. De kan håbe på at det kommende år indeholder miraklet som de har ventet på lige siden de blev syge.

Der er andre folk som benytter årskiftet til et tiltrængt rygestop. Ikke fordi at det nye år skulle bringe dem bedre held, men simpelthen fordi at det er nemmere at huske, og tælle dagene fra den første dag i året.

Så er der dem som håber på at tabe sig mirakuløst i det nye år, men glemmer at man selv skal gøre en indsats for det. Nogle gør det med bravour, hvor andre bare håber på et lille mirakel mens de langer ud efter den næste franske kartoffel eller slikskålen.

Et rigtigt godt råd herfra kunne være. Lad være med at leve i en illusion. Vil du stoppe med at ryge, så bare stop. Det bliver hårdt, men sådan er betingelserne. Der er intet som komme let i denne verden. Det har vist sig at den som bare stopper “overnight” holder længst.

Er du syg er der ikke andet end at være positiv og håbe på det bedste. Vi hos livsstilguide sender dig ihverfald en positiv tanke og et ønske om helbredelse. Man skal aldrig stoppe med at tro på det umulige. Intet er umuligt for den som tror på det.

Skilsmisser

2020 bliver nok heller ikke mindre ramt af skilsmisser som er ved at ende som en epidemi. Det er ligesom at dette samfund helt har misforstået hvad livet går ud på. Man lover hinanden kærlighed til den bitre ende men straks de møder en spændende ny person, så skal konen derhjemme udskiftes med en ny model Det hele er ved at ende som et udstillings- og genbrugssamfund.

Har man børn er det særligt alvorligt, men det mest ulykkelige er at de “ofte er mere i vejen” og ender i forældrenes ubetænksomhed. Men der er desværre også dem som først finder ud af hvordan modparten er som menneske langt tid efter man er blevet gift. Det er et svært dilemma, og nogle udnytter dette på det groveste.

En firma julefrokost, en fest eller nye medarbejdere bringer nye spændende mennesker ind på banen, og her er det man skal tænke sig om.

Man skal tænke sig virkelig godt om. Har man børn bør man vende øjet den anden vej og droppe fantasierne. Mener man ikke at dette er muligt, så må man finde et andet sted at arbejde hvor der ikke er “spændende” emner af det modsatte køn.

Der er en konsekvens, og når man har indgået en ægteskabspagt, ja så må man tage den konsekvens at sætte sin utilregnelighed på en hård kur.

Kan man slet ikke holde bukserne på, ja så må man betale den pris det koster. Som sagt, så er man herre over sin egen skæbne og det eneste vi kan råde dig til er, at tænke dig meget grundigt om før du begiver dig ud i den bane.

Nogle gode råd

Nu er det heldigvis ikke kun forvirrede kvinder og mænd som optager de flestes hverdag. Det bedste råd for det nye år er, at man skal prøve at gøre en forskel for sig selv og sine medmennesker. Er der noget du kan gøre bedre, og som påvirker andre ja, så er du på rette spor.

Smid egotrippet væk og begynd at tænke lidt mere på at udrette noget fremfor at skabe dig inde på Ekstra Bladets “Nationen”, eller lade dine frustrationer gå ud over andre på Trustpilot.

Der er en stor forskel om man skaber sig et sted hvor man er anonym, og et sted hvor man står ved det man siger under sit rigtige navn.

Drop likes på Facebook i 2020

Drop like-hysteriet og luk din Facebook ned hvis du ikke kan lade være. Der er et liv udenfor Facebook, og menneskets udvikling er slet ikke nået dertil hvor de sociale medier befinder sig i dag.

Menneskets evolution kan slet ikke følge med teknikken og det skaber store problemer. Bare se Trump og Twitter, det hænger jo ikke sammen? 🙂

Godt nytår, vi hos Livsstilguide ønsker dig ihvertfald alt det bedste uanset hvilke problemer du står med. Tro på dig selv, eller let røven hvis du vil se ændringer.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her