Blom fortsætter med at hive milliongevinster hjem

Viktor ‘Isildur1’ Blom har ikke været til at stoppe den sidste måneds tid, hvor hans highstakes-resultater har været fænomenale. Over de seneste par døgn har han fortsat stimen.

Det svenske onlinefænomen Viktor ‘Isildur1’ Blom er sammen med Gus Hansen kendt som en swing-konge ud over det sædvanlige. Han kan vinde og tabe sindssyge summer på meget kort tid. Det seneste stykke tid har dog været rigtig god ved ham.

I slutningen af august startede svenskeren med at støvsuge de store onlineborde for skillinger, hvilket gav svenskeren et gigantisk overskud for måneden på $2,7 millioner.

Læs også: Tallene er gjort op: ‘Isildur1’ rundede 18 millioner i vild august-rens

Den imponerende form har han bare fortsat i september. Så overskuddet er bare blevet større de seneste dage.

Hvis man kigger på trackingsitet HighstakesDB.coms tal, så kan man se, at Blom inden de to seneste døgn, har hevet yderligere $400.000 hjem. Men tager man de sidste 48 timer med i regnskabet, så har svenskeren spillet $228.493 ekstre ind på kontoen.

Dermed er vi altså oppe på et overskud over den seneste måned på over $3,3 milloner. Tallet bliver ikke mindre imponerende, når man tænker på, at Blom faktisk først begyndte at banke hænder i gennem fra den 20. august.

De seneste par dages plus er hentet hjem på både PLO, 2-7 Triple Draw og Mixed Games, så det er som sædvanlig en god blanding. 

Navigate