Blom går highstakes-amok: Vinder næsten $1 million på to døgn

Viktor ‘Isildur1’ Blom har været altdominerende de to seneste døgn på nettet, hvor han har smadret sine modstandere for hele $912.278.

Swingkongen over dem alle, Viktor ‘Isildur1’ Blom, har valgt at blive hjemme foran computeren i stedet for at spille med ved EPT Barcelona, og det har indtil videre vist sig at være en utrolig god idé.

Vi skrev her på Pokernyhederne i går, at Blom havde mere end hentet hele månedens underskud på et døgn, men efter yderligere 24 timer, så er det overskud blevet meget større.

Læs også: Blom henter mere end hele månedens underskud på et døgn

Det svenske onlinefænomen har nemlig smadret alt han er kommet i nærheden af. Over det seneste døgn har han således fået banket 3964 hænder i gennem på PokerStars, hvilket har indtjent ham hele $453.905.

De mange skillinger er specielt hentet fra ‘Ravenswood13’ og ‘WithColor’, som har tabt henholdsvis $202.295 og $148.574. Sidstnævnte og ‘Isildur1’ spillede blandt andet en gigantisk pot, som er en af årets største. Den var på hele $252.025, og svenskeren tog sig af den, da ‘WithColor’ var ude i en ordentlig skummer. Se den her. 

Hvis man kigger over de seneste 48 timer, så har Viktor Blom hevet ustyrlige summer ind på sin konto. På 7157 hænder har han således vundet hele $912.278, hvilket svarer til seks millioner danske kroner. Det har selvfølgelig gjort ham til den klart største vinder.

‘Ravenswood13’ har over samme periode smidt hele $557.882, hvilket gør ham til den med længder største taber. 

Navigate