Blom har sat jagten ind på at blive PokerStars’ mest vindende nogensinde

De vindende dage vil ingen ende tage for Viktor ‘Isildur1’ Blom, der nu sidder på den fjerdemest vindende PokerStars-konto gennem tiderne.

Med fare for at gentage os selv, så er det en ny Viktor ‘Isildur1’ Blom vi har set efter sommerferien.

Svenskeren, der er kendt for sine vilde swings, har foreløbigt barberet sine lavpunkter fra og leverer for tiden den ene store gevinst efter den anden.

Læs også: <a” href=””/highstakes-online-poker-pokerstars-viktor-blom-isildur1/isildur1-i-ny-vild-rensestime-runder-millionen-for-oktober”>‘Isildur1’ i ny vild rensestime runder millionen for oktober

Weekenden så ellers endelig ud til at skulle bringe svenskeren ned på jorden igen, da han bookede et minus fredag, men det skulle vise sig kun at blive marginaler, da lørdag og søndag viste store plusser.

Weekenden var så god, at Blom nu runder $4.100.000 i plus for 2015 på sin PokerStars-konto.

Inden Full Tilt lukkede ned på highstakes-fronten nåede Blom at tabe $1,3 millioner her, men er med $2,8 millioner stadig årets klart mest vindende med et hul på $1,8 millioner ned til Jens ‘Jeans89’ Kyllönen på andenpladsen.

Jagter Kyllönen
Alt i alt siger Viktor Bloms PokerStars-regnskab gennem tiderne nu en profit på $2.808.000 ifølge HighstakesDB.com.

Det bringer ham op på en fjerdeplads over de mest vindende på PokerStars nogensinde, efter at han i løbet af den seneste måneds tid har overhalet ‘azn_baller3’ og ‘EireAbu’.

Der er stadig et stykke op til PokerStars-kongen Kyllönen med +$5.106.000, men fortsætter Blom de nuværende takter er det blot et spørgsmål om tid inden finnen også er tilbagelagt.

Eksempelvis sidder Blom og er i færd med en session i skrivende stund, hvor han er i plus mere end $200.000. Holder han den kadence runder han altså allerede $3.000.000 i lifetime-profit på verdens største pokersite.

De mest vindende på PokerStars gennem tiderne ifølge HighstakesDB.com:

Navigate