Blom med sjælden million-afklapsning af Haxton

Der er godt gang i de dyreste PLO-borde for tiden, hvilket Viktor ‘Isildur1’ Blom nyder godt af. Svenskeren står bag årets mest tabende konto – men er alligevel årets klart største vinder.

Normalt er Ike Haxton en af de mest stabilt vindende cashgame-hajer på nettet, hvorfor det er så meget desto mere iøjnefaldende, at den på Malta-bosatte amerikaner er at finde som døgnets mest tabende.

Og endda efter noget af en PLO-lussing på $345.000 ifølge tal fra HighstakesDB.com.

De mange dollars er blevet overtaget af flere end blot én highstakes-kollega, men klart flest er havnet i lommerne på Viktor ‘Isildur1’ Blom, der har haft endnu et fantomdøgn.

Svenskeren er således dagens mest vindende med et plus på $527.000 hentet ind over de seneste 24 timer.

Det betyder, at svenskeren lægger yderligere afstand på sin position som årets mest vindende spiller – på trods af, at hans Full Tilt-konto samtidig er årets mest tabende konto med minus $1,3 millioner.

Blom har nemlig nu hentet $3,6 millioner på PokerStars og runder altså en samlet profit på $2,3 millioner for 2015. Udover Blom har kun Jens ‘Jeans89’ Kyllönen et syvcifret overskud med +$1.034.000.

Læs også: <a” href=””/highstakes-online-poker-jens-kylloenen-jeans89/kylloenen-straalede-over-alt-og-alle-i-september”>Kyllönen strålede over alt og alle i september

Døgnets fem mest vindende:

Og de fem mest tabende:

Navigate