Bo Kjær Erichsen og Lasse Frost danner fælles front ved Hold DM

Hold DM på Danske Spil begynder om under to uger. Blandt deltagerne finder vi pokerlogen Kings of Honor, som har et par prominente medlemmer i form af Bo Kjær Erichsen og Lasse Frost.

Så er det lige om lidt, at Hold DM løber af stablen. Så hvis du ikke allerede har fået flækket et hold sammen, så er det NU, at du skal ud og prikke dine pokerkyndige venner på skuldrene, så du kan sammesætte et team, der kan stå stand mod resten af det skræmmende felt.

 

Ét af årenes hold er ‘Kings of Honor’, som består af medlemmer fra pokerlogen af samme navn. Heriblandt WPTN Bruxelles-vinderen Lasse Frost.

 

– Ja, Lasse er en del af vores pokerloge Kings of Honor, som blev dannet i 2005 og faktisk grundlagt grundet noget holdpoker, som Pokerroom kørte dengang. Vi er 13 mand nu. Jeg mener Lasse blev optaget i 2011. Vi spiller altid DM i år stiller vi kun ét hold. Anders Fraulund er også med måske du husker ham fra hans Unibet 4. Plads i København for et par år siden. Sidste mand er mindre “”kendte”” Leon Frydendal, fortæller ‘Kings of Honor’s holdkaptajn, Bo Kjær Erichsen.

 

Hvad går den pokerloge ud på?

 

– Pokerlogen er en flok unge drenge, der efterhånden er blevet til mænd, men vi var alle interesseret i poker, da det for alvor blev stort. Vi kender dog alle hinanden fra fodbold, folkeskole eller senere møder. Det sociale er langt det vigtigste. Vi har det kanon sammen og ses meget privat til meget andet end poker. Vi holdte 10 års jubilæumstur i Malmø sidste år.

 

Bo Kjær Erichsen fortæller, at logen mødes fire gange om året, laver noget socialt, spiser noget god mad og spiller en pokerturnering. Den bedst og næstbedst placerede set over de 4 turneringer sendes til en live pokerturnering. Blandt andet er nogle af logens spillere blevet sendt til DM Kval og Eureka Poker Tour i Hamborg.

 

Er der sammenhæng mellem, at Lasse Frost inden sin optagelse i logen i 2011 sammenlagt havde cashet for under $3.000, men nu har spillet over $850.000 in på kontoen?

 

– Nej, ingen sammenhæng. Kun den, at han fik vel rigtigt hul på bylden i i Bruxelles, da jeg blev nr. 2 og vi havde procenter i hinanden. Herfra er det jo kun gået en vej for ham. Vi kunne dog sagtens være taget på den tur alligevel, da vi har været venner siden et pokercruise i Carribien 2008.

 

Hvorfor stiller i op?

– Vi stiller op fordi det egentlig var grundlaget for logens opståelse og synes det er skægt. Det er ikke for pengene, men for at kunne kalde os Danmark bedste pokerhold

 

Du kan læse mere om Hold DM på Danske Spil.

Navigate