Bønding og Larsen er i pengene: Bønding banker frem

Lars Bønding og Dan Larsen er stadig i fuld vigør her hen mod slutningen på dag 3 ved WSOP Main Event. Specielt Bønding har godt fat med en stor stack.

Det er ved at spidse til ved WSOP Main Event. Her hen mod slutningen på dag 3 er boblen sprunget, og vi har mindst to danskere, som stadig er i live.

Lars Bønding og Dan Larsen sidder nemlig stadig og arbejder ved filten på Rio All-Suites Hotel and Casino. 

Det går endda rigtig godt for Lars Bønding, som i skrivende stund har en stack på hele 485.000 chips, hvilket placerer den i London-bosatte dansker i top 100.

Der er lidt mere brok i den for Dan Larsen. Han har netop kunne fortælle Pokernyhederne, at han desværre roder rundt i 92.000. Det er dog over 20 big blinds, så der er masser at arbejde med endnu.

Boblen er som sagt sprunget, og der er ifølge WSOP.com stadig 776 spillere tilbage i turneringen. Dermed er de resterende sikret et mincash på $15.000. 

Lasse Frost og Mads Wissing røg ud af turneringen inden boblen sprang. Det er dog uvist om Lars Brobak stadig har turneringslivet i behold. Han figurerer dog ikke over de spillere, der har cashet indtil videre. 

Spillet stopper om lidt over en time. 

Navigate