Brandvarm Hastings vinder sit andet bracelet på en uge

Brian Hastings vandt her til morgen sit andet bracelet på en uge, da han steg til tops i Event 39 $1500 Ten-Game Mix.

Den amerikanske pokerchef Brian Hastings følte inden dette års WSOP, at han ville have en rigtig god sommer. Det fik ham til at lave en masse propbets, og det har i den grad vis sig at være en god idé.

For en uge siden vandt han et bracelet ved verdensmesterskabet i Seven Card Stud, hvilket gav ham en masse skillinger i præmiepenge og propbets. Her til morgen dansk tid gjorde han det så igen, da han nuppede sit andet bracelet for sommeren.

Læs også: Hastings vinder bracelet: Propbets over det dobbelte af præmien værd

Det skete i WSOP Event 39 $1500 Ten-Game Mix, hvor han satte 379 mand til vægs. Inden sejren blev en realitet, skulle han dog lige forbi et ganske stærkt finalebord med navne som Mike Watson, Alexey Makarov og Eric Wasserson.

Til sidst slog han Rostislav Tsodikov heads-up, hvilket sikrede ham sejren. Hastings kunne herefter hente $133.403 i præmiepenge ved cashieren for triumfen.

Amerikaneren er dermed den første dobbelte bracelet-vinder i år. Det er hans tredje i karrieren, hvilket bringer ham op på siden af Vanessa Selbst, Antonio Esfandiari, Sammy Farha, Michael Mizrachi og Jason Mercier.

Navigate