Breaking Bad-stjerne stillede endelig op til WSOP Main Event

Igen i år bliver der drysset stjernestøv over WSOP Main Event. En af de seneste års største tv-stjerner spillede dag 1C.

Hvert år bliver WSOP Main Event beriget med celebre deltagere i form af alt fra sportsstjerner til kendte skuespillere.

Blandt andet ‘Alle Elsker Raymond’-stjernerne Ray Romano og Brad Garrett har flere Main Event-deltagelser bag sig, og stillede også op igen i år, mens en for tiden endu hottere tv-stjerne i nat fik sin Main Event-debut.

Ingen ringere end Aaron Paul valgte nemlig at hoppe ind i verdens største årlige pokerturnering. Han er nok bedre kendt som Jesse Pinkman, der er navnet på den karakter Paul spillede fra 2008 til 2013 i den massivt populære tv-serie ‘Breaking Bad’.

Aaron Paul var faktisk også til stede under sidste års Main Event i Las Vegas, men kun for at raile en kammerat. Til mange pokerfans’ ærgrelse valgte han ikke selv at stille op i turneringen.

Sådan skulle det dog ikke gå i år, hvor Paul altså selv fik kortene i hænderne. Det gør han imidlertid ikke på dag 2, da skuespilleren bustede i løbet af dagen.

Til gengæld er der pudsigt nok en spiller ved navn Walter White videre fra dag 1C, skriver WSOP.com. Vedkommende deler navn på hovedkarakteren i netop ‘Breaking Bad’.

Artikelfoto: Aaron Paul fanget i aktion ved årets WSOP Main Event af WSOP.com.

Navigate