Brink-bødlen Juanda vinder EPT Barcelona

Det blev John Juanda, der kunne tage en ny stor skalp til sit i forvejen imponerende CV. Nu kan han også – endelig – kalde sig EPT-vinder.

Mens det ikke blev til en dobbelt dansk EPT-triumf ved Frederik Brink i Barcelona, blev det i stedet alligevel en kendt profil, der løb med sejren.

Læs også: <a” href=””/frederik-brink-pokerstars-ept-barcelona/brink-buster-paa-tredjepladsen-efter-mislykket-herocall”>Brink buster på tredjepladsen efter mislykket herocall

Efter John Juanda ekspederede Brink ud på tredjepladsen gjorde han det også af med engelske Steve Warburton og kunne dermed føje de ekstra €100.000 til de €922.593, han allerede var sikret med en trevejs deal.

Dermed casher Juanda et syvcifret beløb for tredje gang i karrieren, mens han endelig føjer den EPT-titel til CV’et, som han har været så tæt på at tage hjem flere gange før.

I 2010 blev han runner-up i London, mens Juanda har yderligere et finalebord og en 11. plads fra den prestigefyldte tour.

Desuden har han en WSOPE Main Event-titel og nu live-cashes for over $17 millioner, hvilket bringer ham op på niendepladsen på All Time Money-listen, hvor han springer forbi eks-verdensmester Jonathan Duhamel.

Resultatet (1694 deltagere á €5300):

1. John Juanda €1.022.593
2. Steve Warburton €941.613

3. Frederik Brink €810.294

Indikerer en trevejs deal

Artikelfoto: Neil Stoddart for European Poker Tour.

Navigate