Brødrene Smith Hansen går amok i TCOOP-optakt

Søren og Mads Smith Hansen fik i går en fremragende optakt til TCOOP-serien på PokerStars, da de tilsammen hev fire onlinesejre hjem.

”Som brødre vi dele, jeg tager det hele.” Sådan lyder talemåden, men Søren og Mads Smith Hansen er sådan et par søde og nysselige fyre, at de har 10 % i hinanden, og dermed kommer en del broderlig rivalisering til livs, når de spiller onlinepoker sammen.

 

Derfor var der også højt humør hjemme i grind-gemakkerne i går, da de begge leverede et par ekstremt profitable sessions, som blandt resulterede i to sejre til dem begge.

 

Søren Smith Hansen lagde ud med at vinde $82 NL Hold’em [6-Max, Hyper-Turbo] på PokerStars til $4.439, inden han senere også tog sig kærligt af Winamax Highroller til $8.492.

 

– Jeg kom på finalebordet som chipleader, hvor jeg spillede en masse hænder uden, at potterne faktisk var så store. Jeg slap for de helt store set-ups indtil vi sad heads up, og dér var det så heldigvis et setup, som gik min vej, da jeg vandt med es-konge mod par otte,” fortæller Søren Smith Hansen til Pokernyhederne.

 

Storebror Mads ville ikke stå tilbage for sin lillebror og sejrede i $109+R NL Hold’em på PokerStars, hvilket gav $7.117, og så hev han en bronzeplads til $3.012 i The Hot $33.

 

– Derudover blev nummer fire i en $50.000 Guaranteed på Party Poker, vandt en $55 Re-entry og blev nummer tre i The Big $55, opsummerer Søren Smith Hansen.

 

Søren Smith Hansen fortæller videre, at begge brødre har tænkt sig at give den fuld skrald under TCOOP, som begynder i dag.  

 

– Jeg er ude ved Mads nu, og regner med at spille en masse her fra, indtil han bliver træt af mig. Lige nu er der god stemning i hytten.

Navigate