Casher igen: Claus Hede Barrett ligner årets Pokerchef

Med nu to cashes ud af to mulige har den ene fjerdedel af årets DM i Holdpoker-vindere sat kursen solidt med titlen som Danske Spils Pokerchef anno 2016.

Claus Hede Barrett er her, der og alle vegne på årets Pokerchef-tur. Den ene fjerdel af DM i Holdpoker-vinderne, Team Nemo, lagde sig solidt i spidsen af Pokerchef-ranglisten med sit cash på Wynn.

Og torsdag aften lokal tid fulgte han så op med endnu en imponerende præstation.

I den anden turnering af årets Pokerchef-tur; en $125-tour på Bellagio, spillede Claus Hede Barrett sig nemlig endnu en gang i pengene, da han nappede en tredjeplads til $519.

Det er aldrig sket før, at en deltager på Pokerchef-turen har cashet i de to første turneringer. Og da slet ikke i alle tre. Men selvom Claus kan slå alletiders Pokerchef-rekord, så er det ikke noget, han som sådan går efter.

– Det har været meget vildt. Jeg kan ikke være utilfreds. Selvom jeg skulle ryge som det første på Aria (den tredje og sidste turnering på årets Pokerchef-tur, red.), så har det været en super fed oplevelse og sjovt at gå så dybt i turneringerne, lyder det fra manden, der har kurs mod titlen som Danske Spils Pokerchef anno 2016.

Claus Hede Barrett var ikke den eneste, der fik en skilling med hjem fra Bellagio-turneringen.

John ’Toems’ Petersen blev godt nok bobleboy med en femteplads, men spillerne havde aftalt, at bobleboy fik $25 af de fire tilbageværende spillere, så et lille plaster på såret på $100 blev det trods alt til for ’Toems’.

Fredag ved middagstid i Vegas skal Pokercheferne i ilden igen, når den sidste og dyreste turnering venter. Her forventes cirka 100 spillere til start og en førstepræmie på mellem $6000 og $7000. Turneringen spilles på Aria.

Navigate