Chilener har sat sig rekordtungt på tronen som verdens bedste

Vi skal flere år tilbage for at se en så klar dominans, som der lige nu finder sted i toppen af den anerkendte internationale rangliste over online-turneringsspillere hos PocketFives.com.

En af de mest prestigefyldte titler, man kan smykke sig med som online-turneringsspiller, er pladsen på toppen af den anerkendte turneringsportal PocketFives’ rangliste over tidens bedst præsterende spillere.

Det skyldes ikke mindst den massive konkurrence, der er om pladsen, der kræver en fast stime af store resultater at klamre sig til.

Derfor er det blot endnu mere imponerende, at chilenske Nicolas Fierro i denne uge runder 14 uger på toppen.

Fierro er først og fremmest er kendt som ‘PKaiser’ på PokerStars, hvor han ikke overraskende har trukket det meste af det store læs.

Hans vilde run har allerede sikret ham en plads i online-historiebøgerne, da han med de 14 uger for længst har klemt sig ind i top-10 over de længste perioder med den samme spiller på toppen af listen.

Sidste gang en spiller formåede at sidde på førstepladsen lige så længe som Fierro var da Calvin Anderson gjorde det i 2013. Da blev han først forvist fra tronen efter 22 uger.

Der er dog stadig langt op til nummer et. Veteranen Cliff ‘JohnnyBax’ Josephy holder en rekord på 74 uger (fra 2005 til 2006), der formentlig aldrig bliver slået.

Den højst rangerede dansker på PocketFives’ verdensrangliste er i øvrigt nu igen Allan ‘Sifosis’ Bække, der har sneget sig forbi Martin B. Hansen.

Artikelfoto: PokerStarsBlog.com.

Navigate