Daniel Petersen: – Meget surrealistisk endelig at stå dér

Danske Spil har lavet videoportrætter af tidligere danmarksmestre i poker fra 2012 og 2015. Her kan du se portrættet af sidste års vinder, Daniel Petersen.

Danske Spil har været en tur i redigeringslokalet, og har fremstillet to, flotte videoportrætter af DM-vinderne fra 2012 og 2015.

Den første film var et portræt af Kristian Kofoed, som du kan se her:

Læs også: Kristian Kofoed: DM 2012 ændrede mit liv

Denne gang er turen så komme til sidste års vinder, Daniel Petersen, som fortæller om, hvordan det var at vinde for 12 måneder siden.

– Det var en fantastisk følelse at vinde DM. Meget surrealistisk endelig at stå dér. Det er det største man kan opnå i Danmark inden for den verden. At deltage i DM er en stor oplevelse fordi der er ekstremt meget prestige i at vinde titlen iblandt de danske pokerspillere. Alle de bedste stiller op, fortæller Daniel Petersen.

Videoerne kommer forud for årets udgave af DM i poker, som finder sted den sidste weekend i november. Kvalifikationen til den afgørende finaleweekend er allerede i fuld i gang.

Har du ambitioner om at vippe Daniel Petersen af pinden som regerende mester, så kan du læse mere om kvalifikationen til DM i poker hos Danske Spil.

Navigate