Dansk nedslagtning i Malmø

Der var flere stærke danske kort til start på dag 2 ved Malmø Open Main Event, men ingen af dem formåede at spille sig på finalebordet.

Danskerne har lavet rigtig mange gode resultater i de svenske liveturneringer, og vi har efterhånden snydt svenskerne for hjemmebanesejr en del gange.

I går skulle flere stærke danske kort så prøve på det igen, men det gik ikke som håbet.

På dag 2 ved Malmø Poker Open Main Event var folk som Kim Kock, Stig Farholt, Frank Gersby og Jens Hansen stadig med i jagten på en sejr.

De var blandt de resterende 50 spillere, som i går satte sig til rette ved bordene på Casino Cosmopol. Man kunne derfor godt have håbet på en dansker på finalebordet, men sådan skulle det desværre ikke gå.

Danskerne faldt som fluer, og det var kun Kim Kock, som fik penge med hjem fra turneringen. Han var meget tæt på at ramme finalebordet, men han smed sine sidste skillinger til midten med syverne, som blev kaldt af damerne. Han kunne ikke suge, hvilket betød en 12. plads til 17.200 SEK.

Öystein Stai er chipleader inden finalebordets start, hvilket giver ham favoritrollen til at tage førstepræmien på 223.600 SEK. 

Navigate