Dansk sejr i MicroMillions

Der skal en pæn portion held til at pløje sig igennem et felt på 14.883, men danske ‘Bonnerup21’ havde angiveligt indgået en pagt med Fru Fortuna og strøg i går til tops i MicroMillions Event 63

Så kom den endelig. Den første danske sejr i den 11. udgave af lowroller-serien MicroMillions.

Målt på deltagerantal, så er MicroMillions verdens mest populære turneringsserie, og det afspejlede sig også i Event 63 ($5.50 NL Hold’em) i går, hvor hele 14.883 spillere registrerede sig til turneringen.

Én af spillerne i det gigantiske felt var danske ‘Bonnerup21’, han kunne glæde sig over, at få mangedoblet sit indskud, da han ikke blot tog den til finalebordet, men også spillede sig hele vejen frem til den afsluttende heads up, hvor han satte en spiller fra Venezuela på plads og dermed sikrede sig en førstepræmie på ikke mindre end $8.774.

Om ‘Bonnerup21’ fejrede sejren med champagne eller blot en kold, svalende øl, skal være usagt, men ellers ville en velfortjent lur være ham vel undt. Turneringen startede klokken 18.00 i går aftes, og var først færdig efter de første fugle var begyndt at kvidre klokken 05.00 i morges.

MicroMillions Main Event koster $22 og har $1.000.000 i den garanterede præmiepulje. Turneringen spilles på søndag.

Navigate