Dansk sejr ved APT Cambodia

Vi har døbt ham ‘Kim Killa’ fra Manila’, men Michael Kim Falcon kan åbenbart også vinde turneringer uden for Filippinerne.

Indrømmet. Vi har en lille fetisch, når det kommer til Michael Kim Falcon. Udenlandsdanskeren klonker finaleborde på stribe og hiver sejre hjem på dusinet, når vi taler APT-turneringer på Filippinerne.

 

13 APT-finaleborde har han ramt på den asiatiske østat, men i den forgangne uge beviste ‘Kim Killa’ fra Manila’, at han også kan begå sig uden for landets grænser. Michael Kim Falcon hoppede på flyveren til Sihanoukville for at spille APT Cambodia, og her gik det hverken værre eller bedre, end han sikrede sig en sejr i en sideturnering og spillede sig på finalebordet i yderligere to.

 

Sejren faldt i en $200 + 20 (NL Hold’em 6 Max Turbo 17)-turnering og gav hvad der svarer til $1.920. En anden dansker, Kristian Færing, var i øvrigt også tæt på at hive en sejr hjem i turneringsserien, men måtte i en velgørenhedsturnering se sig henvist til andenpladsen.

 

Selvom Michael Kim Falcon præsterede en sejr og to finaleborde, så var det norske Kai Danilo Paulsen som løb med titlen som turneringsseriens helt store spiller. Han vandt ikke færre end tre turneringer og nuppede derudover en anden- og en fjerdeplads.

Navigate