Danske chefer klar til årets TCOOP-debut

Der er dansk trængsel i årets første TCOOP-turnering, som ”for alvor” skydes i gang klokken 19.00 i aften.

”Is it time for a cup of tea? No, it’s TCOOP-time!” I aften begynder ét af årets online-højdepunkter, når PokerStars lader startskuddet gå for Turbo Championship of Online Poker (TCOOP).

 

Event 1 er en såkaldt Phase-turnering, hvor det kræver, at man har spillet de indledende faser, før man kan få del i selve hovedturneringen og kæmpe med om en garanteret præmiepulje på $1,5 millioner.

 

Dén hurdle har en række af dansk pokers allerstørste turneringsnavne allerede overstået. Folk som Frederik Brink, Mikael Viuff Hansen, Andreas Høgh, Simon Ravnsbæk, Jannick Wrang og Mads Smith Hansen er alle med når det går løs klokken 19.00 i aften.

 

Bedste dansker er i skrivende stund Peter ‘ThisIsPete’ Rasmussen, som kan se frem til at påbegynde aftenens  Phase 3 med en stack på over 250 big blinds – det er immervæk en sjat i en Turbo-tour.

 

Sidste Phase 1-turnering spilles klokken 16.00, mens den sidste Phase 2-turnering spilles klokken 17.15. Det er altså med at rubbe neglene, hvis man skal have en plads i aftenens finale.

Navigate