Danske Spil: Hvem sætter sig på jerntronen i Game of Thrones?

Nu kan du score skejser på HBO-hittet Game of Thrones, hvis du kan for eksempel kan gætte, hvem der dør først i sjette sæson.

Mandag d. 25. april går 6. sæson af Game of Thrones i luften på HBO Nordic, men allerede nu er spekulationerne i fuld gang hos seriens mange fans. For de fans, der mener at have gættet noget af handlingen i den kommende sæson, er der nu mulighed for at spille på serien hos Danske Spil.

– Game of Thrones er en uhyre populær serie, men også en serie der er omgærdet af hemmelighedskræmmeri og hurtige skift i handlingen. Den er oplagt at lave odds på, men det har ikke været muligt før denne sæson. Nu er der så få mennesker, der kender handlingen, og derfor har vi grebet chancen for at give de mange fans ekstra spænding op mod præmieren, siger Niels Erik Folmann, direktør i Danske Licens Spil (DLI).

Det er første gang den populære HBO-series handling ikke er fastlagt af en allerede udkommet bog. Forfatter George R.R. Martin, der har skrevet de fem bøger, som ligger til grund for HBO-serien, har endnu ikke udgivet det sjette bind i Game of Thrones-serien. Derfor er der relativt frie rammer for seriens handling i denne sæson, og dét har været afgørende for, at Danske Spil nu har vovet sig ud i at sætte væddemålene op.

– Det er jo afgørende for os, at der er en vis usikkerhed forbundet med udfaldet, når vi skal fastsætte odds på begivenheder. I situationer som denne er der kun en lille mulighed for, at nogen får afsløret handlingen, siger Niels Erik Folmann.

Der er rige muligheder for at få sin gættelyst styret med spil på serien. Der vil være odds på, hvor mange personer Arya Stark slår ihjel, om seerne får John Snows mor at se, og om Tyrion Lannister kommer op at flyve på en drage. Oddssætterne har forsøgt at finde så mange relevante væddemål som muligt, men der er nogle skuespillere, der får lidt mere opmærksomhed hos Danske Spil end andre.

– Vi har jo nogle fremragende danske skuespillere med i serien. Det kommer også til udtryk i de mange spil vi f.eks. har på Pilou Asbæks medvirken(Euron Greyjoy red.). Det er ikke ofte, at man har flere danske skuespillere med i så stor en tv-serie som Game Of Thrones, så i Danske Spil har vi naturligvis fokus på seriens danske medvirkende, siger Niels Erik Folmann.

Hvis man som spiller skal ud og hente de helt store gevinster hjem, skal man sætte sin lid til, at figuren Hodor overrasker i den kommende sæson. Man kan få pengene 100 gange igen, hvis man spiller på, at Hodor kommer til at sidde på ”The Iron Throne”.

– Oddsætterne finder det ikke så sandsynligt, at Hodor får sat sig på den eftertragtede plads, men hvis der er noget vi har lært om Game of Thrones, så er det, at intet er sikkert, siger Niels Erik Folmann.

Man kan spille på handlingen i 6. sæson af Game of Thrones her.

Navigate