Danske Spil klar med odds på danske WSOP Main Event-helte

Frederik Brink og Theo Jørgensen er favorit til at nå længst ved årets WSOP Main Event, som du kan tjene en ekstra skilling på hos Danske Spil.

Årets største pokerbegivenhed er lige rundt om hjørnet. WSOP Main Event starter om kun tre dage, og nu kan du gøre dig godt forberedt til turneringen ved at få en skilling ud på danskerne.

Danske Spil har i dag åbnet for en række spil på årets danskere ved Main Event. Her kan du blandt andet finde odds på, hvilken dansker, der når længst, head-to-heads, samt en række specialspil.

– Det lader desværre ikke til at blive den helt store danskerfest ved WSOP Main Event i år, men da vi ved, at rigtigt mange af vores kunder synes, det er rigtig god lir med odds på årets største pokerturnering, så har vi selvfølgelig sat en række forskelige væddemål op, fortæller Michael Nielsen fra Danske Spil til Pokernyhederne.

– Vi ser umiddelbart Frederik Brink og Theo Jørgensen som de to bedste kort blandt de danskere, vi forventer til start ved Main Event. De har begge været i gamet i rigtig mange år, og live-erfaring ser vi som en ret stor fordel i et felt som under WSOP Main Event, siger han.

Derfor fås Frederik Brink og Theo Jørgensens begge til odds ni, mens Lars Bønding og ‘AlexKP’ følger lige efter med 10 gange i pengene, hvis de når længere end landsmændene.

Hvor mange rammer pengene?
Af specialspil kan du blandt andet sætte dine penge på, hvor mange danskere, der rammer pengene, når i top-100 eller lignende.

– Et af de store spørgsmål under WSOP Main Event er altid, hvor mange danskere, der rammer pengene. I år har vi åbnet en række spil på lige netop det. Det tror og håber vi, kan være et spil, som vil være sjovt for Oddset-spillerne, fordi det kan give et ekstra incitament til at følge de danske spillere tæt under turneringen, siger Michael Nielsen og tilføjer,

Navigate