Danske Spil lancerer Sit & Go Hero

PokerStars har haft stor succes med konceptet Spin & Go. Nu kommer danske spil på banen med en pendant.

Jackpot Sit & Go’s har gået sin sejrsgang verden over og har haft held med at skubbe andre SNG-formater en smule i baggrunden.

 

Fra næste uge af kommer Danske Spil Poker med deres helt egen pendant, som er en videreudvikling af det populære koncept og har fået navnet Sit & Go Hero.

 

Sit & Go Hero er en lynhurtig 4-handed Sit & Go Bounty-turnering med chance for at vinde pengepuljer på op til 10.000 gange din buy-in!

 

Spillet tilbydes med 5 forskellige buy-in niveauer: $1, $3, $5, $10 & $20. Man starter med 500 chips og hvert niveau varer 3 minutter.

 

Efter præmieudvælgesen, vil du se en oversigt som bekræfter multiplikatorens størrelse, den samlede pengepulje og hvor meget hver spiller kan vinde. Der vises også hvor stor bountyen er på en spillers hoved.

 

Den anden lodtrækning er for bountyen. En markering går fra spiller til spiller indtil den stopper på den valgte spiller. Denne spiller vil derefter have et bounty-ikon forbundet med deres brugernavn, så de andre spillere, samt tilskuere, kan se hvem der har bountyen på hovedet.

 

Størstedelen af den samlede pengepulje bruges til at betale turneringens pengepulje, men en del af den samlede pengepulje sættes altså som bounty på en tilfældigt udvalgt spiller.

 

I de fleste tilfælde vil vinderen af turneringen få 75% af pengepuljen. Men hvis multiplikatoren er på mellem 50 og 1.000 gange, giver 2. og 3. pladserne også penge og i tilfælde af en 10.000 multiplikator vinder 4. pladsen også penge. Pladserne vil dele 15% af den samlede pengepulje.

Navigate