Danske Spil laver video-portrætter af tidligere DM-vindere

Danske Spil Poker vælger i en kommende portrætserie at sætte fokus på DM-vinderen fra 2012, Kristian Kofoed, og den forsvarende danmarksmester, Daniel Petersen.

Siden 2012 har Danske Spil Poker i samarbejde med Casino Copenhagen afholdt danmarksmesterskaberne i poker.

Hvert år er det et stort tilløbsstykke for stort set alt, hvad der kan kravle og gå af danske pokerspillere. Og nu giver Danske Spil Poker så os alle sammen mulighed for et unikt indblik i, hvad to af de tidligere mestre har fået ud af titlen.

Til Pokernyhederne fortæller det danske pokersite nemlig, at man allerede har sat gang i optagelserne til to større videoportrætter, hvor DM-vinderen fra 2012, Kristian Kofoed, og den forsvarende danmarksmester, Daniel Petersen, medvirker.

  • Som dansk spiludbyder synes vi, det er fedt at være med til at definere, hvad poker i Danmark også er. Derfor har vi valgt at sætte fokus på et par af de mest interessante DM-vindere fra den tid, hvor Danske Spil Poker har været sponsor for DM, og gennem et par større videoportrætter lade dem fortælle historierne om dels deres danmarksmesterskaber og de muligheder, det har været med til at give, og dels, hvad det vil sige at være pokerspiller i Danmark, fortæller Michael Nielsen, Content Manager hos Danske Spil.

  • Vi har været super glade for at både Kristian og Daniel har indvilget i at stille op og fortælle deres historier. Det er vi sikre på, der nok skal komme nogle seværdige produktioner ud af, fortsætter Michael Nielsen.

Danske Spil Poker har allieret sig med produktionsselskabet Playground Productions, som har stået for selve optagelserne med både den tidligere og nuværende danmarksmester.

  • Det har set super spændende og super professionelt ud. Vi ser meget frem til de endelige produktioner, som vi forventer er klar inden for de næste par uger, lyder det fra Danske Spils Content Manager.

Når de endelige videoportrætter er færdigredigerede, kan de selvfølgelig ses lige her på Pokernyhederne. Indtil da har Danske Spil sendt et par still-billederne fra optagelserne, som I kan se her:

HUSK også, at du kan følge i Kristian Kofoed og Daniel Petersens fodspor som danmarksmester, når Danske Spil Poker afholder DM i Poker 2016.

Navigate