Danske Spil sender rekordmange kvalifikanter til DM

Aldrig før har så mange fået en billigere entré til årets DM end det oprindelige buy-in. Endda med en stor margin ned til den nu tidligere rekord.

Vi går snart ind til den sidste weekend inden årets DM og rundt omkring i Danmark sidder der flere end nogensinde før og glæder sig til at give den gas.

De sidste online-satellitter er således spillet og det står nu fast, at Danske Spil Poker sender rekordmange kvalifikanter til årets DM. Endda meget klart, da den hidtidige rekord lød på 35, mens der i år vil være hele 85 kvalifikanter ved bordene.

Overfor Pokernyhederne har over 20 pokerproer desuden meldt deres ankomst, hvorfor deltagerantallet for længst har rundet 100.

– Vi er super glade for den opbakning, der har været til DM i Poker 2015, og vi ser frem til at se, hvordan vores kvalifikanter kan klare sig i konkurrence med de mange pokerproer, som allerede har meldt deres ankomst til DM, siger Peter Holst fra Danske Spil Poker til Pokernyhederne.

– Vi ser virkelig frem til at afvikle det, der lader til at blive det største danmarksmesterskab nogensinde målt på deltagere, tilføjer han.

Læs også: Profiler klar til DM i poker: Hyggen i højsædet

Selvom online-satellitterne er et overstået kapitel er der stadig mulighed for at sikre sig en billig vej til København rundt omkring på diverse danske kasinoer.

Du finder alle live-satellitterne inklusiv selve DM-programmet i vores omfattende guide her.

Navigate