Dansker lavede 64 kr. om til 388.000 kr. på otte minutter

I går lykkedes det for første gang en dansker at klonke den helt store gevinst i lynformatet Sit & Go Hero på Danske Spil.

det er i dag præcist en måned siden, at Danske Spil lancerede nyskabelse Sit & Go Hero, som giver spillerne mulighed for at vinde 10.000 gange sit buy-in. Ganske passende, så løb en spiller fra Østerbro i går med den store gevinst.

 

Klokken cirka 23.00 satte han sig til rette ved computeren, og blot otte minutter senere havde han forvandlet 64 kroner ($10) om til 388.000 kroner.

Sit & Go Hero er en lynhurtig 4-handed Sit & Go Bounty-turnering med chance for at vinde pengepuljer på op til 10.000 gange din buy-in!

Spillet tilbydes med 5 forskellige buy-in niveauer: $1, $3, $5, $10 & $20. Man starter med 500 chips og hvert niveau varer 3 minutter.
 
Efter præmieudvælgesen, vil du se en oversigt som bekræfter multiplikatorens størrelse, den samlede pengepulje og hvor meget hver spiller kan vinde. Der vises også hvor stor bountyen er på en spillers hoved.

Den anden lodtrækning er for bountyen. En markering går fra spiller til spiller indtil den stopper på den valgte spiller. Denne spiller vil derefter have et bounty-ikon forbundet med deres brugernavn, så de andre spillere, samt tilskuere, kan se hvem der har bountyen på hovedet.

Størstedelen af den samlede pengepulje bruges til at betale turneringens pengepulje, men en del af den samlede pengepulje sættes altså som bounty på en tilfældigt udvalgt spiller.

I de fleste tilfælde vil vinderen af turneringen få 75% af pengepuljen. Men hvis multiplikatoren er på mellem 50 og 1.000 gange, giver 2. og 3. pladserne også penge og i tilfælde af en 10.000 multiplikator vinder 4. pladsen også penge. Pladserne vil dele 15% af den samlede pengepulje.

 

Du kan se mere om Sit & Go Hero på Danske Spils hjemmeside.

Navigate