Dansker vinder $30 Spin&Go til $90.000 på ni minutter

For mindst anden gang i år har en dansker scoret rigtig stort på et lille indskud og i løbet af forholdsvis få minutter på PokerStars.

Danske Aladin Mrkaljevic måtte i nat kigge en ekstra gang, da han åbnede en Spin&Go-turnering og efterfølgende kunne se den virtuelle enarmede tyveknægt stoppe ved tallet $108.000.

Dermed sad han pludselig og var sikret $9000 med muligheden for at finde svimlende $90.000 for et indskud på bare $30. Og det formåede han så at gøre ni minutter senere.

– Det føles helt fantastisk. Jeg var lige blevet færdig med en cashgame-session og sad og stenede en YouTube-video, hvor jeg så tænkte, at jeg lige ville spille to $30 Spin&Go’s. Hvor den så rammer $108.000 og ja… Det er helt uvirkeligt stadigvæk! fortæller Mrkaljevic til Pokernyhederne en håndfuld timer efter gevinsten.

Screenshot af lobbyen for den gyldne Spin&Go. Venligst udlånt af Aladin Mrkaljevic.

Pengene skal investeres
Nogle vil måske genkende Mrkaljevic, der er tidligere pokerpro og blandt andet har vundet en live-turnering på Malta, hvor han også tidligere har boet.

Læs også: <a” href=””/aladin-mrkaljevic-vegas365/–jeg-fortjente-at-vinde-den”>- Jeg fortjente at vinde den!

I dag driver han virksomheden <a” href=”www.onekeystory.com/”>onekeystory.com, der laver animations-videoer, ved siden af universitet.

– Så pokeren er blevet lagt lidt på hylden efter jeg spillede fuld tid i tre-fire år. For det meste spiller jeg bare NL50-NL200 nu og lidt tours engang i mellem, fortæller han.

– Jeg regner med at investere pengene forholdsvis klogt. Og så lige en bytur med drengene, slutter Mrkaljevic med et smil.

Det er i øvrigt mindst anden gang i år en dansker scorer rigtig stort på en Spin&Go.

Læs også: <a” href=””/pokerstars-spingo-michael-berggren/dansker-laver-100-kroner-til-over-en-kvart-million-paa-faa-minutter”>Dansker laver 100 kroner til over en kvart million på få minutter

Navigate