Danskerne går bronze-amok: Palsgård henter ny WCOOP-tredjeplads

Sejren lader vente på sig, men WCOOP er alligevel kommet afsted på en god dansk start. Hele fire bronzemedaljer er blevet uddelt til danskere.

Der var noget stort i vente ved gårsdagens WCOOP-events, der bød på flere store andendage med danskere i toppen.

Desværre blev det ikke til så meget som et dansk finalebord, men det gjorde det til gengæld i en af de events, der startede og blev færdigspillet i går.

Den allestedsnærværende Jonas ‘Palsgaard1’ Palsgård spillede sig blandt de sidste seks ved Event 27 ($215 PLO 6-Max Progressive Super-Knockout) og kan altså nu skrive WSOP 2015- , WCOOP 2015- og TCOOP 2015-finaleborde på CV’et, mens han som bekendt også for nylig var tæt på at ramme finalebordet ved den rekordstore PokerStars EPT Barcelona.

Finalebordet var ikke nok i sig selv for den fremadstormende turneringshaj, der tog sit run helt til tredjepladsen, hvor han måtte takke af til en gevinst på over $19.000 inklusiv bounties.

Det er intet mindre end fjerde gang vi får dansk bronze ved årets WCOOP.

Læs også: <a” href=””/pokerstars-wcoop-tue-ullerup-tochminator-pccp1-nicksen88-apairofaces7/to-gange-dansk-bronze-ved-de-foerste-wcoop-events”>To gange dansk bronze ved de første WCOOP-events

Læs også: <a” href=””/wcoop-christian-elgstroem-cmoosepower/elgstroem-henter-dansk-back-to-back-wcoop-bronze”>Elgstrøm henter dansk back-to-back WCOOP-bronze

Resultatet af Event 27:

<img src=””bs.serving-sys.com/BurstingPipe/adServer.bs?cn=tf&c=19&mc=imp&pli=10961088&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1″>

Navigate