Danskerne gik finalebordsamok i nat

Kresten Nielsen stod igen for en stor lørdag på en dag, hvor danskerne final-tablede alt, hvad der kunne krybe og gå af store turneringer.

Hvis gårsdagen kan bruges som indikation på, hvordan det skal de danske turneringsspillere i aften, kan vi se frem til rens over hele linjen.

De danske PokerStars-spillere var således i hopla på månedens anden lørdag, hvor der var dansk islæt på langt størstedelen af de store ‘The Big’- og ‘The Hot’-finaleborde.

Bedst gik det for en varm Kresten ‘PISKER4VILDT’ Nielsen, der for blot en måneds tid siden også havde en god lørdag med en Saturday Super-Knockout-sejr.

Læs også: <a” href=””/kresten-nielsen-pokerstars-ept-barcelona/el-toro-laver-stoerste-cash-siden-ept-barcelona-det-varmer-selvtilliden”>’El Toro’ laver største cash siden EPT Barcelona: Det varmer selvtilliden

Nielsen var denne gang at finde i finalen ved The Big $109, hvor han endte på podiet med de to skrappe turneringshajer Slaven ‘suarez_BG’ Popov og Jakob ‘mendieta19’ Carlsson.

Derfor er der intet at sige til, at Kresten Nielsen gik med til en trevejs-deal, der endte med at give ham $11.870 for en andenplads.

Den officielle sejr endte med at gå til Popov, der ligesom Kresten Nielsen har et EPT Barcelona-finalebord på CV’et. Popov ramte det sidste bord i det catalanske sidste år, mens Nielsen gjorde det i 2013.

Derudover var der som nævnt danske finaleborde en masse. Vi opridser herunder:

The Big $11:

3. Martin ‘Skrigepas’ B. Hansen $5284
5. ‘k1955’ $2740

The Hot $11:

1. ‘weuu’ $4758

The Hot $75:

2. ‘Louise6’ $6607

The Big $55:

3. ‘RoyalFlushK1’ $7303

$33 Saturday Speedway:

2. ‘jonaj10’ $5580

Navigate