Danskerne skød forbi på TCOOPs første dag

Ikke et eneste dansk finalebord kunne det blive til i løbet af TCOOPs første dag. Søren Smith Hansen fortsatte dog sin imponerende online-stime med endnu en toplacering.

Vi kommer desværre til at forbigå årets første TCOOP-dag i en rasende fart, for selvom de fire første turneringer bød på et massivt opbud af nogle af Danmarks bedste turneringsspillere, så så stod en 29.plads til ’cashthatcow’ i Event 82 (NL Hold’em) til $679 tilbage som bedste resultat, og det er jo ikke rigtigt noget at prale af.

 

Søren Smith Hansen, som synes skudt ud af en kanon i det nye år, fortsatte dog den 2016-gode stime og tog en tredjeplads hjem i The Hot $162 til $6.063. Hans ven, kollega og partner in crime, Martin B. Hansen, nuppede desuden et finalebord i 888s The $150.000 Whale. Hér kunne det dog ikke blive til mere end en ottendeplads til $4.190.

 

Læs også: Brødrene Smith Hansen går amok i TCOOP-optakt

 

Dagen største, danske cash stod ’Kirklarsen’85 for i The Big $162, hvor en placering akkurat udenfor podiet gav $8.760.

 

Sidst men ikke mindst, kan vi også tilføje, at Mads ’Mr Longhit’ Bertelsen i to-dages-turneringen Event 11 i Winamax-serien blev nummer seks, hvilket kastede $6.489 af sig.

 

Dagens TCOOP-program

 

Navigate