Danskerne tror mest på Main Event-succes til Drexel og ‘deagledan’

WSOP Main Event begynder i aften, og det er en turnering, hvor Danske Spils brugere har stor tiltro til Dan ‘deagledan’ Larsen og Thor Drexels evner.

Årets største pokerbegivenhed, WSOP Main Event, starter i aften med dag 1A. I den anledning åbnede Danske Spil tidligere på ugen op for en række forskellige spil til turneringen.

Man har de seneste dage f.eks. haft mulighed for at spille på, hvem af 15 danskere der kommer længst, hvem der kommer i pengene og hvor mange danskere der kommer i pengene.

Der er en masse Oddset-spillere, som har fundet de forskellige spil interessante. Danske Spils Content Manager Michael Nielsen kan fortælle, at der er kommet en del penge ud på turneringen.

Det er dog specielt to spillere, at danskerne har tiltro til. Hvis man kigger på bettet til at gå i pengene, så er hele 38 % af spillene faldet på Thor Drexel, mens 28 % har spillet på Dan ‘deagledan’ Larsen.

– Cirka 2 ud af 3 spil på, hvilke danskere der kommer i pengene, er faldet på Dan Larsen og Thor Drexel, som vi begge åbnede i odds 6. Det kan godt være, at vi har undervurderet deres evner i en turnering som WSOP Main Event en anelse. Men nu må vi se, fortæller Michael Nielsen.

Det er dog ikke de to spillere, at der er kommet flest penge ud på. Det er derimod den i Østrig-bosatte danske PLO-chef Mads Fournaise, der er sværvægteren her. 

– En anden sjov ting er, at der er blevet spillet rigtig stort på Mads Fournaise til at gå i pengene. Han er faktisk den, der er blevet spillet flest penge på, så kommer han i pengene, så koster det en god sjat.

Hvis man kigger på, hvem danskerne har mest tro på går længst i turneringen, så er det samme billede, der tegner sig. Her er det igen Dan Larsen og Thor Drexel der er kommet masser af skillinger på.

– I forhold til at gå længst af danskerne, så er billedet det samme. Dan Larsen og Thor Drexel er de suverænt mest spillede blandt Oddset-spillerne, og det bliver en dyr fornøjelse for os, hvis én af de to kommer længst, lyder det fra Danske Spils Content Manager.

Folk har dog også en vis tiltro til Theo Jørgensen, Daniel Bertelsen og Frederik Brink, som også står til at koste Danske Spil en sjat, hvis de går længst.

– Ud over Dan Larsen og Thor Drexel så har Oddset-spillerne mest tiltro til Theo Jørgensen, Daniel Smits Bertelsen og Frederik Brink, der har fået cirka lige mange indsatser.

Hvis du ikke har fået spillet på Main Event endnu eller bare gerne vil have mere ud, så kan du stadig nå det, da de forskellige odds er åbne til kl. 21.00 i aften, hvor verdensmesterskabet går i gang.

Du finder spillene på Danske Spil. 

Navigate