De her oplevelser er årsagen til, at jeg spiller poker

John ’Toems’ Petersen er med på Danske Spils Pokerchef-tur til Las Vegas for tredje gang. Hobbyspilleren elsker de oplevelser, pokeren giver ham.

John Petersen er nærmest blevet indbegrebet af Danske Spil Pokers årlige Vegas-tur. Den 53-årige hobbyspiller var med på jomfrurejsen, da Pokerchefen for første gang nogensinde blev afholdt tilbage i 2012.

I år er han selvfølgelig med igen – for tredje gang(!) – og dermed kan man vel godt kan ham en rutineret Pokerchef-ræv.

– Jeg prøver jo at komme med hver gang, og det er jo heldigvis lykkedes nogle gange, siger John Petersen med tilnavnet ’Toems’.

Bliver aldrig rig af poker
Og det betyder virkelig noget for ham, at poker er med til at give ham nogle gode oplevelser.

– Jeg har erkendt for lang tid siden, at jeg ikke bliver rig af at spille poker. Så for en hobbyspiller som mig, så er ture som dem her en af de primære årsager til, at jeg spiller poker. Det er oplevelserne, der gør det værd at bruge al den tid på spille, synes jeg, fortæller ’Toems’.

Mens han lader sig interviewe nærmer klokken sig 10 lokal tid i Vegas. ’Toems’ har allerede været oppe længe – og har netop registreret sig til en $80-turnering på Planet Hollywood.

De tre turneringer, der allerede er planlagt på et i forvejen presset Vegas-program er ikke nok for John, der var tæt på pengene i årets første turnering på Wynn.

– Jeg elsker jo at spille poker og synes, at mit spil sidder ret godt lige i øjeblikket. Desværre jeg har ikke cashet én eneste gang på Vegas-turen i nu 10. turneringer. Det er sgu lidt ringe. Det må vi lave om på, griner John Petersen.

Har åbnet egen pokerklub
Som den pokerelsker, han er, har han også privat lagt mange kræfter i pokeren.

Blandt andet ved at have åbnet sin egen pokerklub i hjembyen Frederiksværk, hvor der ud over pokerturneringer og bliver afholdt begynderarrangementer for nybegyndere.

– Der kommer mange, der næsten ikke kan reglerne, så vi starter fra bunden og lærer dem langsomt op. Det er rigtig sjovt og hyggeligt, og fedt for en hyggespiller som mig, at jeg kan være med til at lære fra mig, fortæller pokerentusiasten.

– Jeg kan godt lide tanken om at være med til at give igen af de gode oplevelser, som poker har givet mig, slutter den sympatiske hobbyspiller og Pokerchef-ekspert.

Navigate